The world is just a little bit better in pink

"If you blink, you will miss it"
 
Hörrni, äntligen är den här med dunder och brak! Våren alltså. Överallt knoppas och blommas det. Träden blir långsamt gröna och så BOOM är hela världen plötsligt grön och färgsprakande igen. Hurra! Igår åt jag till och med lunch ute under det blommande körsbärsträdet på bakgården. Visserligen med jackan knäppt, men ändå. 
Det är viktigt att ta vara på alla små, fina stunder i vardagen. Bara en kort stund under ett blommande körsbärsträd kan vända en usel dag till en fin dag. Klyschigt, men oh so true. 
 
Den här våren har jag mindre att göra än vanligt i och med att jag inte längre jobbar med Hamnfestivalen, och jag har bestämt att jag ska försöka att ta det mer lugnt, inte stressa och komma ner i varv. Priolistan för våren och sommaren är att träna (det är det förstås alltid, alltid), jobba på rörlighet, ANDAS, läsa böcker, pilla med mina bilder och chill the fuck out i allmänhet. Inte det lättaste för mig, men det måste göras. 
 
 
 
Planen är också att jag ska ha tid att uppdatera här oftare. Tycker det är så kul att vara kreativ med både ord och bild. 
 
Vad är era planer för våren?
 
Nu ska jag ta mig ett glas fredagsbubbel, äta god mat (som jag inte lagat själv..hehe) och krypa upp i soffan med the crew. Kanske blir det Star Wars VII. Det var ju faktiskt 4e maj igår. May the Fourth be with you, ni vet. 
 
Anyhow, hoppas ni allihop får en riktigt bra FriYAY.