A day in March

Nu är vi snart inne i maj, men vad sägs om en liten throwback till en söndag i mars?
Häng med!
 
Söndagen den 19 mars inleddes med en ordentligt frukost, bestående av overnight oats, macka och ägg. Och det obligatoriska glaset med varmt citronvatten såklart. Detta var ingen vanlig söndag, utan fjärde söndagen av CrossFit Open, och därför var det uppladdning och game on på agendan för dagen. 
 
Ninja var pepp han också. 
 
Rogue var mindre pepp, men det är förståligt eftersom hon hade ont i sin tass efter all salt, som de envisas att peppra gatorna med så fort det blir lite kyligt i luften... 
 
Hursomhelst, så hamnade vi i parken efter frukosten. Vi gick en runda bland gräsänder och fiskmåsar.  
 
Just precis den här dagen var det grått och trist, men ändå rogivande. Så fort jag kommer in bland träd, så är det som om själen tar en lång pust av lättnad. Det finns ingen plats som får mig så lugn och avslappnad som skogen. 
 
Rogue må vara en soffpotatis när vi är hemma, men hon gillar verkligen att få olika små uppdrag när vi är ute. Som att hoppa upp och ner för stenar, krypa genom tunnlar och köra box jumps på parkbänkar. ;)
 
Och kolla här... De första, och väldigt efterlängtade, tecknen på att våren är här.
 
Efter promenaden var det dags att byta om och göra sig redo för Open 17.4. Jag försökte att preppa så mycket som möjligt med RomWod. RomWod är som yoga för crossfitters, kan man väl säga. Det är verkligen något som jag kan rekommendera om man, som jag, har dålig rörlighet. För mig har det verkligen gjort skillnad. TipsTips! Mer rörlighet åt folket! 
 
Vid 14.00 var det Go Time. CrossFit Open 17.4 var: 
55 deadlifts 70 kg
55 wall balls 
55 cal rodd
55 hspu
Man hade 13 minuter på sig att ta sig så långt som möjligt på ovan.
 
Jag kan säga att detta var den Open workout, som jag jag gjorde sämst ifrån mig på. Jag var riktigt besviken och arg på mig själv. Grejen är ju att jag är en CrossFit rookie och jag varken kan all teknik eller lyfter supertungt. I den här workouten var det dock övningar som jag behärskar och därför hade jag höga förväntningar på min egen insats. Det gick dock inte alls bra. Jag sjablade bort en massa tid på en fruktansvärd massa No reps på wall ballens. Wall ballsen som jag alltid sätter annars. ARGH! 
 
Men! Det  här var just varför jag ville vara med i Open- för att testa på att köra under press och i en tävlingssituation. Man lär sig ju jättemycket av det. För det är ju stor skillnad på träning och tävling. Gör om, gör rätt liksom. 
 
*damn you wall balls*
 
Efter en pisspoor insats på 17.4, så tröståt jag en riktigt god pizza. Det tyckte jag att jag var värd. Haha!
 
 
Jag, Rogue och Ninja avslutade söndagen med att chilla i soffan och sedan släpa oss i säng när ögonen trillade ihop av sig själva. Trots en dålig insats på Open, så var det ändå en riktigt bra söndag!